Zonguldak TSO'dan Hayırlı Olsun Ziyareti.

Görüntülenme: 89 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Nisan ayı içerisinde yapılan oda seçimlerinin ardından Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyaretler devam ediyor.
Zonguldak TSO Yönetim Kurulu Başkanı Metin DEMİR, Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa ÖZKAN ve Genel Sekreter Muharrem SARIKAYA Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ve yönetimine ziyarette bulundu.
Bartın TSO Başkanı Halil BALIK'ın ev sahipliğinde gerçekleşen ziyarette, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Halil Sami KARAKAŞ, Fatih Mehmet KANBUR ve Yönetim Kurulu Üyesi Salim Cem YILDIZ hazır bulundu.
Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, sizin nezdinizde tüm yönetim kurulu ve meclis üyelerinizi tebrik ediyorum, hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum''dedi.
TSO Başkanı Balık, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.