Vali Sinan Güner'den TSO'ya iade-i ziyaret.

Görüntülenme: 185 Eklenme Tarihi: 02-01-2019

Vali Sinan Güner, Bartın'da göreve başlaması dolayısıyla kendisine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan TSO heyetine iade-i ziyarette bulundu. Ziyarette Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Ticaret ve Sanayi Odası'nın yaptıkları çalışmalardan ve yürüttüğü projelerin yanı sıra  2019 yılında yapılması planlanan vizyonundaki projelerden bahsetti.

Vali Sinan Güner'in Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'na iade-i ziyaretinden dolayı büyük memnuniyet duyduklarını söyleyen TSO Başkanı Halil Balık, ilimiz için bütün kurumlarla fikir alışverişinde bulunarak ve el ele vererek çalışma gayreti içerisindeyiz , şehrimizi bulunduğu yerden daha iyi noktalara götürmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz şeklinde ifade etti.

TSO Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette Vali Sinan Güner'i, TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yrd.H.Sami Karakaş, Yönetim Kurulu Üyeleri Gülin Aldatmaz, S.Cem Yıldız ile oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.