Görüntülenme: 110 Eklenme Tarihi: 05-07-2021

TSO’DAN BAŞKAN AKIN’A ZİYARET

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, Mehmet İlker Yıldırım ve Genel Sekreter Ahmet İncekara ile birlikte Bartın Belediye Başkanı Cemal Akın’ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette açıklamalarda bulunan Bartın TSO Başkanı Balık, “Bartın’ımız tarihi ve kültürel özelliklerinin yanı sıra doğal güzellikleriyle de Batı Karadeniz’in incisi konumunda. Böylesi bir kentte belediyecilik hizmetleri ve belediye eliyle gerçekleştirilen projeler büyük önem taşıyor. Bizlerde Bartın TSO olarak iş dünyasının, sanayicilerimizin ve işletmelerimizin önünü açacak projeler ve çalışmalar yürütürken aynı zamanda kentimizin başta turizm olmak üzere önünü açacak projelere destek veriyoruz. Bartın Belediyesi ile uyum içinde sürdürdüğümüz çalışmalarda şehrimizin ufkunu açma noktasında önem arz ediyor. Sn. Başkanımıza ve ekibine destekleri için teşekkür ediyoruz.” Dedi.

Ziyaretlerinden dolayı TSO yöneticilerine teşekkür eden Başkan Akın, sohbet havasında geçen ziyarette TSO Yöneticilerine belediye çalışmaları, tamamlanan ve devam eden projeler hakkında da bilgiler verdi.