TSO'dan Bartın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni'ne Katılım.

Görüntülenme: 90 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Bartın Üniversitesi 2017-2018 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni gerçekleştirildi. Bartın Atatürk Şehir Stadyumu’nda gerçekleştirilen törene, Türkiye’nin 81 ilinden birçok kişi katıldı.
Mezuniyet Töreni'nde, öğrencilerin hep birlikte kep atmasıyla büyük bir coşku yaşandı. Törene Bartın Valisi Nusret DİRİM, Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Milletvekili Av.Yılmaz TUNÇ, Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof.Dr.Orhan UZUN, İl Emniyet Müdürü Ogün Vural, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Yavuz Selim Kapancı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Sami KARAKAŞ, il yöneticileri, öğrenciler ve aileler katıldı.
Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.