TSO Başkanı Halil Balık, Zonguldak-Çaycuma Havalimanını ziyaret etti.

Görüntülenme: 130 Eklenme Tarihi: 17-05-2019

Bartın TSO heyeti Bartın Valisi Sinan GÜNER ile Zonguldak- Çaycuma Havalimanı'na ziyarette bulundu.

Bölgenin gelişmesinde ve büyümesinde ulaşımın önemli olduğunu dile getiren TSO Başkanı Halil Balık, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak Havalimanının faaliyetinin sürdürülebilmesi için her türlü desteği vereceklerini belirtti.

Ziyarette konuşan Başkan Halil Balık, Turizm açısından da zengin bir bölgeyiz, çevremiz Karadeniz'in en güzel sahilleriyle çevrili. Zonguldak- Çaycuma Havalimanı'nın faaliyeti turizmi de canlandıracak. Zaten çevre illerimiz için hafta sonu tatillerini geçirdikleri uğrak yer haline geldik.İstanbul seferlerinin başlamasıyla yabancı turistlerin de bölgemize ziyaretlerinin daha fazla olacağı kanaatindeyim. Hep birlikte destek olup, bu güzel fırsatı değerlendirmeliyiz. Ulaşım hem bölgenin gelişmesinde hem de turizmin artmasında önemli bir faktördür''dedi.

Ziyarette  Bartın Valisi Sinan GÜNER, Çaycuma Kaymakamı Serkan KEÇELİ, Bartın TSO Başkanı Halil BALIK, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK, TSO Yönetim Kurulu Üyesi ve GİAD Başkanı  Salim Cem YILDIZ, Zonguldak Havalimanı Müdürü Hasan ÖZŞAHİN ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İNCEKARA yer aldı.

12.05.2019 tarihinde iç hat seferlerine başlayan Zonguldak-Çaycuma Havalimanın tanıtılması, geliştirilmesi, seferlerin desteklenmesi, ayrıca Bartın’ın turizm, kültürel ve ekonomik değerlerinin havaalanında ve uçuşlarda tanıtılması  konularında görüş alışverişinde bulunuldu.