TSO Başkanı Halil BALIK Valilik Toplantı Salonu’nda Gerçekleştirilen Tekstil Sektörü’nün Sorunlarına Yönelik Toplantı’ya Katıldı.

Görüntülenme: 122 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Vali Nusret DİRİM başkanlığında  Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü tarafından Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde Tekstil sektörünün sorunlarına yönelik  toplantı yapıldı.

Valilik Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıya  Bilim, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı, Organize Sanayi Bölge Müdürü, KOSGEB Bartın Müdürü, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü, Bartın Üniversitesinden Akademisyenler, BAKKA  Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü, MÜSİAD Bartın Şubesi üyesi  ile İlimizde tekstil sektöründe imalat yapan firmaların temsilcileri katıldı.

Toplantı Vali Nusret DİRİM’in açılış konuşması ile başladı.

Bartın Üniversitesinden Akademisyen Müslüm KAPLAN tarafından dünyada, ülkemizde ve İlimizde tekstil sektörünün sorunları ilişkin yapılan sunumun ardından toplantının son bölümünde, İlimizde imalat yapan firmalar ise karşılaştıkları sorunları ve çözüm önerilerini katılımcılarla paylaşarak karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.