TSO Başkanı Halil Balık TOBB Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu Toplantısına Katıldı.

HABERLER

Görüntülenme: 212 Eklenme Tarihi: 21-04-2021

Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu, TOBB 77. Genel Kurulu’na sunulmak üzere Mali ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından hazırlanan “2020 Yılı Ekonomik Rapor” taslağını incelenmek üzere toplandı.

Komisyon kurul üyesi ve aynı zaman da raportör olarak görev alan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, ​video konferans yöntemiyle yapılan Ekonomik Raporu İnceleme Komisyonu toplantısına katıldı.

Toplantıda, Mali ve Sosyal Politikalar Müdürlüğü tarafından yapılan sunumla “2020 Yılı Ekonomik Rapor”u ayrıntılı bir şekilde incelendi.

Komisyon, Raporda 2020 yılında Türkiye’de ve dünyada meydana gelen gelişmelerin objektif bir şekilde değerlendirildiği konusunda görüş birliğine vardı.

Toplantı katılımcıların dünya ve Türkiye ekonomisindeki güncel ekonomik ve sosyal ortama ilişkin değerlendirmelerde bulunmasıyla sona erdi.

Toplantıya TOBB Yönetim Kurulu Üyesi Engin Yeşil, Komisyon Başkanı Ferhat Çağlayan, üyeler; Halil Balık, Ahmet Nejat Sağel, Ersin Kaşka, Abdullah Genç ve Şakir İşeri ile Başkanlık Baş Danışmanı Çağrı Gürgür katıldı.