TSO Başkanı Halil Balık, TOBB 75. Genel Kurul öncesi yapılan Ekonomi Raporu İnceleme Komisyonu toplantısına katıldı.

Görüntülenme: 190 Eklenme Tarihi: 02-05-2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) 75. Genel Kurulu öncesinde, TOBB bünyesindeki komisyon ve kurullar, TOBB Yönetim Kurulu Üyeleri’nin de katılımıyla ayrı ayrı toplandı.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık'ın da kurul üyesi ve raportörü olduğu Ekonomi İnceleme Komisyonu 75. Genel Kurul öncesi toplanarak son değerlendirme toplantısını yaptı.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği 1. Salonda gerçekleşen toplantıya, TOBB Başkanı M.Rifat Hisarcıklıoğlu da katılım sağladı. TSO Başkanı Halil Balık, Ekonomi İnceleme Komisyonu toplantısına katılan Başkan Hisarcıklıoğlu'na, toplantının raportörü olarak rapor sundu.
TOBB Başkan M.Rifat Hisarcıklıoğlu, kurul üyelerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.