TSO Başkanı Halil BALIK' tan 30 Ağustos Zafer Bayramı Kutlama Mesajı

Görüntülenme: 77 Eklenme Tarihi: 29-08-2019

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Türk Milletinin var olma mücadelesini taçlandıran Cumhuriyetimizin 97. Yıldönümünü kutlamanın gurur ve onurunu yaşadıklarını söyledi.

“Zulme ve haksızlığa asla boyun eğmeyen bu ülkenin tarihi göstermiştir ki, milletimiz hiçbir durum ve halde hiç kimsenin boyunduruğu altında, tutsaklık içerisinde yaşamamıştır, yaşayamaz.

En zor şartlar altında kazanılan Başkomutanlık Meydan Muharebesi de bunun en güzel örneğidir. Milletçe sahip olduğumuz vatan sevgisi ve hürriyet aşkı, dün olduğu gibi bugün de Mehmetçiğimizin kahramanlık ve cesaretinde vücut bulacak; yolumuzu aydınlatmaya devam edecektir. Bu vesileyle, 30 Ağustos Zafer Bayramında, bu güzel ülkeyi bizlere miras bırakan Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, bu toprakları vatan yapan, vatanı ve bayrağı uğruna seve seve canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle, kahraman gazileri şükranla anıyorum.”