TSO BAŞKANI HALİL BALIK PROJE GRUPLARI TOPLANTISINA KATILDI.

Görüntülenme: 85 Eklenme Tarihi: 26-09-2019

TSO BAŞKANI HALİL BALIK PROJE GRUPLARI TOPLANTISINA KATILDI.

Vali Sinan Güner başkanlığında yapılan Proje Grupları çalışma toplantısına, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.

Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda gerçekleşen toplantıda, 2019 yılı Sosyal Destek Programı (SODES) kapsamında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nın uhdesinde yürütülen  Bakka tarafından koordine edilen İlimizde Ajansın yönetiminde projelerin geliştirilmesi, sosyal sorunların çözümüne yönelik yenilikçi metotlar, program öncelikleri ile uyumlu bir şekilde sürdürülebilir iş modelleriyle desteklenmesi, ortaklıkları ve kurumsallaşmayı güçlendirici nitelikte olması hususları görüşüldü.

Toplantıyı değerlendiren Başkan Halil Balık, Proje grupları toplantısının ilkini Sayın Valimiz Sinan Güner başkanlığında yaptık. Yapılan toplantı İlimizde gerçekleştirilecek ve başarıya ulaşacak projelerin değerlendirilmesi açısından çok faydalı geçti. Fon kaynaklarından daha çok nasıl yararlanabiliriz, ilimizin proje kapasitesini nasıl artırabiliriz kurumlarımız ile bunların istişaresini yapma fırsatımız oldu. İlimizin yararına olacak her türlü çalışmada ve projede olmaya hazırız''dedi.