TSO Başkanı Halil BALIK Kamu-Üniversite ve Sanayicilerle OSB’de Yapılan Kahvaltı Programına Katıldı.

Görüntülenme: 91 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından OSB İnovasyon Test Merkezinde gerçekleştirilen kahvaltı programına, Bartın Valisi Nusret DİRİM, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, Bilim, Sanayi ve Teknoloji Müdürü Birol CANGİ, Organize Sanayi Bölge Müdürü Oğuzhan KASAPOĞLU, KOSGEB Bartın Müdürü Abdurrahman USTA, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Bartın Temsilcisi Muhammet AKSOY, sanayiciler ile KUSİ Kurulunda bulunan öğretim görevlileri katıldı.

Bartın Üniversitesinin son yıllarda elde ettiği başarıları ile Bartın’ın Ar-Ge alt yapısının geliştirilmesine yönelik bilgiler paylaşan Rektör UZUN,  Bartın Üniversitesinde ikinici kez gerçekleşecek olan Ar-Ge proje pazarı için TÜBİTAK’tan destek alındığını belirtti.

Vali DİRİM, Bartın’ın Ar-Ge altyapısının Kamu-Üniversite-Sanayi işbirliği çerçevesinde, projeler ile gelişeceğini belirterek Bartın Üniversitesinin çalışmalarını memnuniyetle izlediklerini ifade etti.
Sanayicilerimizin sorunlarının da görüşüldüğü toplantı, fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.