TSO Başkanı Halil Balık'ın Ramazan Bayramı kutlama mesajı.

Görüntülenme: 110 Eklenme Tarihi: 31-05-2019

Rahmeti ve bereketiyle bir Ramazan ayını daha geride bırakmanın huzurunu yaşarken Ramazan Bayramına kavuşmanın sevinci içerisindeyiz.
Bizi biz yapan değerlerimizin başında gelen bayramlarımız kardeşlik, yardımlaşma, kaynaşma duygularının üst seviyeye çıktığı, geleneklerimizin uygulanarak gelecek kuşaklara aktarıldığı çok önemli zamanlardır.
Hepimiz için büyük anlamlar taşıyan, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendiren, dostluk ve barış ortamı oluşturan Bayramlar, taşıdıkları anlam ve öneme uygun olarak yaşanmalıdır. Özellikle bu günlerde birbirimize ve Ülkemize karşı sorumluluklarımızı daha çok hatırlamalıyız. En yakınımızdan başlayarak ziyaretlerimizi gerçekleştirmeli, ihtiyaç sahiplerine el uzatmalıyız. Kardeşçe birlik ve beraberlik içerisinde karşımızdaki kim olursa olsun din, dil, ırk ayırt etmeden saygı duyarak, milli ve manevi değerlerimize sahip çıkıp sevgi, saygı, dayanışma duygularını hayatımıza hakim kılmalıyız.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramı'nın tüm İslam âlemine, sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyor, değerli üyelerimizin, sanayici ve iş adamlarımızın Ramazan Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyorum.