TSO Başkanı Halil Balık İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı.

Görüntülenme: 69 Eklenme Tarihi: 23-07-2020

TSO Başkanı Halil Balık İl Koordinasyon Kurulu Toplantısına Katıldı.

Vali Sinan Güner başkanlığında Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.

Belediye Başkan V. H.Fahri Fırıncıoğlu, Rektör V. Prof. Dr. Selman Karayılmazlar, Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Ulus Kaymakamı Anıl Alkal, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş,  İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri V. Metin Çetin, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık,Yatırımcı Kuruluşların Bölge Müdürleri, İl Müdürleri ile İl Genel Meclisi Üyelerinin katıldığı toplantıda, yatırımların ve sosyo-ekonomik gelişmelerin izlenmesi, koordinasyonu, yerel ve bölgesel kalkınma bakımından değerlendirilmesi yapıldı.

Ayrıca bir önceki toplantıda alınan İl Koordinasyon Kurulu kararları görüşülerek gelişmeler hakkında sorumlu kuruluşlar bilgi aktardı.