TSO BAŞKANI HALİL BALIK İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI

Görüntülenme: 93 Eklenme Tarihi: 24-07-2019

Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, Valilik 12 Divan toplantı salonunda yapılan İl Koordinasyon Kurulu toplantısına katıldı.

2019 yılı 3. İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı Vali Sinan GÜNER’in başkanlığında gerçekleştirildi.
Toplantıya Bartın Valisi Sinan GÜNER, Bartın Milletvekili Av. Yılmaz TUNÇ,  Bartın Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri FIRINCIOĞLU, Rektör Prof. Dr. Orhan UZUN, Vali Yardımcısı Vekili Gökhan GÜRBÜZEROL, Kurucaşile Kaymakam Vekili Şeyma POLAT, Ulus Kaymakam Vekili Zeynep ACAR,  İl Jandarma Komutanı  J.Kd.Alb. Yavuz Selim KAPANCI, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL,  İl Genel Meclisi Başkanı Kenan DURSUN,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, Yatırımcı Kuruluşların Bölge Müdürleri, İl Müdürleri, İlçe ve Belde Belediye Başkanları katıldı.

Toplantının başkanlığını yapan Vali Sinan GÜNER, yatırımların ve Sosyo-Ekonomik Gelişmelerin İzlenmesi, Koordinasyonu, Yerel ve Bölgesel kalkınma çalışmaları hakkında değerlendirmede bulundu. Toplantı bölge ve il müdürleri tarafından kurumlarıyla ilgili devam eden yatırım ve çalışmalara ilişkin bilgilerin verilmesinin ardından sona erdi.