TSO BAŞKANI HALİL BALIK İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI.

Görüntülenme: 93 Eklenme Tarihi: 21-10-2019

TSO BAŞKANI HALİL BALIK İL KOORDİNASYON KURULU TOPLANTISINA KATILDI.

Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığından yapılan İl Koordinasyon Kurulu 3. Dönem Yatırım İzleme Raporları 4.Toplantısına Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık katıldı.
Bartın Valiliği 12. Divan Salonunda gerçekleşen toplantıya Bartın Milletvekili Av. Yılmaz Tunç, Belediye Başkan Cemal Akın, Bartın Üniversitesi Rektör V. Prof.Dr. Sedat Yazıcı, Vali Yardımcısı Abdullah Akdaş, Amasra Kaymakamı Gökhan Gürbüzerol, Kurucaşile Kaymakam Vekili Şeyma Polat, Ulus Kaymakam Vekili Zeynep Acar,  İl Jandarma Komutanı J. Alb. Fahri Semiz, İl Emniyet Müdürü Çetin Bozkuş,  İlçe ve Belde Belediye Başkanları, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Yatırımcı Kuruluşların Bölge Müdürleri, İl Müdürleri,  İl Genel Meclisi Üyeleri katıldı.
Toplantıda, 2019 yılı ilk 9 ay içinde yapılan çalışmalar, Yatırım ve Sosyo- Ekonomik Gelişmelerin izlenmesi, Koordinasyonu, Yerel ve Bölgesel kalkınma konuları ele alındı.