TSO Başkanı Halil Balık İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına Katıldı.

HABERLER

Görüntülenme: 255 Eklenme Tarihi: 04-08-2021

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bartın Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü tarafından Bartın Valiliği 15 Temmuz Şehitleri Toplantı Salonu’nda gerçekleştiren İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısı’na katıldı.

Bartın Valisi Sinan Güner başkanlığında yapılan toplantıya,  Belediye Başkanı Cemal Akın, Vali Yardımcısı Adem Topaca, Kaymakam Adayı Emre Kazanasmaz, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bartın Üniversitesi İ.İ.B.F. İktisat Böl. Öğretim Üyesi Doç. Dr. Said Ceyhan, İl Özel İdare Genel Sekreteri V. Metin Çetin, Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Ali Solak, İl Milli Eğitim Müdür V. Mustafa Dilek, Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol Cangi, İl Ticaret Müdürü Erhan Özcan, SGK İl Müdürü M. Şaban Çengel, Hak-İş Sendikası Konf. Temsilcisi Ali Tekneci, Türkiye İşveren Sendikaları Konf. Temsilcisi Bayram Güner, Türkiye Sakatlar Konf. Temsilcisi Ferit Kurulan, KOSGEB İl Müdürü Gökhan Akdağoğlu ve Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı (BAKKA) Temsilcisi Osman Bahadır Kalecik katıldı.

Toplantıda Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından 2021 yılı bir önceki İİMEK toplantısında alınan kararların gerçekleşme durumları ile 2021 yılında yapılan çalışmalar, KOSGEB İl Müdürlüğü tarafından ise nitelikli işgücü ile ilgili destekler ve yapılan çalışmalar hakkında Kurula bilgi verilirken; Denetim Kurulunun 2021 yılı içerisinde yapmış olduğu denetim faaliyetleri ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün Engelli Mesleki Eğitim Kursuna Yönelik Projesi ile dal açma teklifi görüşülerek onaylandı.