TSO BAŞKANI HALİL BALIK İL İSTİHDAM VE MESLEKİ EĞİTİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI.

Görüntülenme: 220 Eklenme Tarihi: 29-07-2019

TSO Başkanı Halil BALIK, Valilik Çeşm-i Cihan toplantı salonunda yapılan İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2019 yılı 3. Olağan toplantısına katıldı.

Vali Sinan GÜNER başkanlığında yapılan toplantıya Belediye Başkanı Cemal AKIN, Vali Yardımcısı Hasan Ruhi YAYLACI, Bartın Üniversitesi Genel Sekreter Yrd. Mustafa HARAL, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan ARSLAN,  Sosyal Güvenlik İl Müdürü Ekrem ÖZTEKNECİ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, İl Milli Eğitim Müdür V. Mehmet ÇELEBİ, İl Sanayi ve Teknoloji Müdür V. Melek KAPLAN, İl Tarım ve Orman Müdür V. Erdal GÜLMEZ, Organize Sanayi Bölge Müdürü Oğuzhan KASAPOĞLU,  Ticaret İl Müdür V. Gökben ULUS, İl Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Sinan AMASRALI, Türkiye İşveren Sendikaları Konfederasyon Temsilcisi Bayram GÜNER,  Türkiye Sakatlar Konfederasyonu Temsilcisi Ferit KURULAN, HAK-İŞ Temsilcisi Ali TEKNECİ, Bartın Kadınlar Dayanışma Derneği Temsilcisi Nilgün SABAN katıldı.

Toplantıda; İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2019 yılı önceki dönemlerde alınan kararların gerçekleşme durumları, İl Sanayi ve Teknoloji Müdürlüğünün kaldırma-yükleme-istifleme (Forklift) iş makinesi operatörü mesleğinde çalışanların meslek içi eğitimlerine yönelik kurs açılması talebi,  engelli ve eski hükümlülerin kendi işini kurma projeleri, Denetim Kurulunun 2019 yılı faaliyetleri değerlendirilerek kabul edildi.