TSO Başkanı Halil BALIK'dan 30 Ağustos Zafer Bayramı Mesajı

Görüntülenme: 75 Eklenme Tarihi: 16-10-2018

Bu önemli günün büyük bir coşku ile kutlanması gerektiğini dile getiren TSO Başkanı Halil BALIK, 30 Ağustos Zaferi, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün, Ulusumuzun ve O'nun gözbebeği geçmişi parlak zaferlerle dolu Ordumuzun el ele vererek tarihe adını altın harflerle yazdığı destandır. Bu Zafer, Atatürk'ün çevresinde kenetlenen milletimizin ve kahraman askerlerimizin milli birlik ve beraberlik ruhu içerisinde sürdürdüğü özgürlük mücadelesidir. Türk milletinin hedeflerine ulaşma konusundaki azim ve kararlılığını, şartlar ne kadar güç olursa olsun zorlukların üstesinden gelme kabiliyetinin en güzel örneklerinden biridir. Bu güzel topraklar üzerinde özgür ve bağımsız yaşamamızı sağlayan, Vatanımızın birliği ve Milletimizin bağımsızlığı uğruna verilen mücadelenin kazanıldığı bu anlamlı zaferin 96. yıldönümünde Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, bu zaferi bize armağan eden İstiklal mücadelemizin bütün kahramanlarını, kanlarıyla canlarıyla bu toprakları vatan yapan, ülkemiz ve milletimizin bölünmez bütünlüğü için canlarını seve seve feda eden aziz şehitlerimizi, gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 30 Ağustos Zafer Bayramımızı en içten duygularımla kutluyorum''dedi.