TSO Başkanı Halil BALIK Bartın Yatırım Destek Ofisi tarafından düzenlenen Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetim Eğitimi sertifika törenine katıldı

Görüntülenme: 90 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Valilik 12 Divan Toplantı Salonunda gerçekleşen sertifika törenine Bartın Valisi Nusret DİRİM, Belediye Başkanı  Cemal AKIN, İl Müdürleri, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK ile  sertifika almaya hak kazanan kamu kurumu çalışanları ve sivil toplum kuruluşu personeli katıldı.
Sertifika töreni BAKKA Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır KALECİK tarafından yapılan açılışı ile başladı.
Vali DİRİM sertifika töreninde yaptığı konuşmasında, özellikle uluslararası arenada proje üretmenin  önemine vurgu yaparak bu eğitim sayesinde üretilecek projeler için ciddi bir insan kaynağı alt yapısı hazırlandığını ve Bartın’daki kamu kurumu ve sivil toplum kuruluşlarında bundan sonra proje üretme yetisine sahip personelin  yetiştirildiğini belirterek ajans çalışanlarına çalışmalarından dolayı teşekkür etti.
Konuşmalarında ardından, İlimizde  kamu kurumları ve sivil toplum kuruluşlarımızın farklı mali kaynakları kullanma kabiliyetini geliştirmek, proje hazırlama kapasitesini arttırmak amacıyla 19 Şubat 2018-02 Mart 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen “Uygulamalı Proje Döngüsü Yönetimi Eğitimi”ne katılımları dolayısıyla katılım sertifikası almaya hak kazanmış olan 48 katılımcıya ve odamız Dış Ticaret Biriminde görev yapan Muratcan Ekmekci’ye sertifikaları Vali DİRİM ve protokol üyeleri tarafından verildi.