TSO Başkanı Halil BALIK BARHEM Yıl Sonu Sergisi Açılışına Katıldı.

Görüntülenme: 76 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Bartın Merkez Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürlüğü tarafından düzenlenen 2017-2018  Yıl Sonu etkinliklerinin açılış töreni yapıldı.
Belediye Sosyal Tesislerinde gerçekleşen açılışa Valisi Nusret DİRİM, Bartın Belediye Başkanı Cemal AKIN, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, İl Müdürleri, Siyasi Parti Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı.
Yıl sonu sergisinin açılışı, Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunmasıyla başladı.
Bartın Merkez Halk Eğitimi Merkezi ve Akşam Sanat Okulu Müdürü M. Asım ÖZDEMİR yaptığı açılış konuşmasında, açılan kurslar ve kurslara katılan kursiyerler hakkında bilgi verdi.
Bartın Valisi Nusret Dirim'in konuşmalarının ardından, protokol üyeleri ve halk eğitim merkezinde okul öncesi programında eğitim gören çocuklarla birlikte açılış kurdelası kesildi.
Açılış sonrasında TSO Başkanı Halil BALIK, sene boyunca hazırlanan el emeği göz nuru ürünlerin sergilendiği standları gezdi.