TSO Başkanı Halil Balık, Arıt’ta Düzenlenen Ev Pansiyonculuğu Belge Dağıtım Törenine Katıldı.

Görüntülenme: 136 Eklenme Tarihi: 16-01-2020

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, ev pansiyonculuğu belge dağıtım törenine katıldı.

İl Kültür ve Turizm Müdürlüğünce başlatılan kursun belge dağıtım töreni Arıt Çok Programlı Anadolu Lisesinde gerçekleştirildi.

Düzenlenen programa; Bartın Valisi Sinan Güner, İl Jandarma Komutanı J.Alb.Fahri Semiz, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim Kayış, Ak Parti İl Başkanı Turan Kalaycı, İl Müftüsü Abdülcelil Çakar, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Bedaş İşletme Müdürü Ali Fuat Aslan, İdare ve Denetim Müdürü Ali Taşçı, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Nurhan Doğruöz, İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun, İl Milli Eğitim Müdürü Bilal Yılmaz Çandıroğlu, İl Tarım ve Orman Müdürü Abdulsettar Bayram, Orman İşletme Müdürü Selahattin Yanık, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürü Ahat Deliorman, DSİ 233. Şube Müdürü Sancar Biçer, Arıt Köyü bölge muhtarları ile kursiyerler katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşımızın okunması ile başlayan programın açılış konuşması İl Kültür ve Turizm Müdürü Fuat Dursun tarafından yapıldı.

Program Vali Sinan Güner'in konuşmasının ardından, protokol üyelerinin ev pansiyonculuğu kursuna katılan kursiyerlere belgelerini takdim etmesiyle son buldu.