TSO Başkanı Halil BALIK 6. İstihdam ve Kariyer Günü Etkinliğine Katıldı.

Görüntülenme: 32 Eklenme Tarihi: 03-12-2018

Bartın Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Bartın Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü koordinasyonunda “6. İstihdam ve Kariyer Günü” etkinliği gerçekleştirildi.
Bartın Valisi Sinan GÜNER, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yavuz Selim KAPANCI, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL, TSO Başkanı Halil BALIK, ilimiz protokol üyeleri, işveren temsilcileri, davetliler, vatandaşlar ve öğrenciler katıldı.
Etkinlik saygı duruşu ve İstiklal Marşının okunması ile başladı.
Bartın Üniversitesi Ağdacı Kampüsü Konferans Salonunda düzenlenen etkinliğin açılış konuşmasını Bartın Valisi Sinan GÜNER yaptı.
Protokol konuşmalarının ardından konuşan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, ‘istihdam’ konusuna dikkat çekerek, “Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak ‘istihdam’ konusuna önem veriyoruz. Üyelerimizle birlikte Ülkemizin gelişimi ve insanlarımızın refahını gözeterek, kamu kurum ve kuruluşlarıyla iş birliği içerisinde elimizden gelen gayreti gösteriyoruz.” dedi.
Etkinlik kapsamında, Bartın’da Çalışma ve İş Kurumu tarafından istihdamı arttırma ve işsizliği önlemesi yönündeki çalışmalarından dolayı kurum ve sektör temsilcilerine teşekkür belgesi verildi.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, teşekkür belgesini Vali Sinan GÜNER'in elinden aldı.
“6. İstihdam ve Kariyer Günü” etkinliği açılış törenin ardından, fuaye alanında stantlar gezildi. Bartın Üniversitesi Kariyer Planlama Uygulama ve Araştırma Merkezi ile İŞKUR tarafından kurulan stantlarda öğrencilere kariyer planlaması ve iş başvuruları hakkında bilgiler verildi. Fuaye alanında kurulan diğer stantlarda ise farklı sektörlerden katılan işveren temsilcileri öğrencilerle bir araya geldi.
Seminerler karşılıklı soru ve cevapların alınmasının ardından son buldu.