TOBB Başkan Yardımcısı Ayhan Zeytinoğlu'ndan Bartın TSO'ya ziyaret.

Görüntülenme: 714 Eklenme Tarihi: 31-01-2019

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ile TOBB Uzmanlarından Zeki Türkmen Bartın Ticaret ve Sanayi Odasına ziyarette bulundu.

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Üyesi Keramettin Şenkal, Meclis Başkan Yrd. Alperen Yazıcı, Meclis Üyesi Faruk Arabacıoğlu ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara hazır bulundu.

TSO Başkanı Halil Balık, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Kocaeli Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Zeytinoğlu ve TOBB Uzmanlarından Zeki Türkmen'in ziyaretlerinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası çalışmaları ve projeleri hakkında bilgi verdi.

TSO'nun çalışmalarını yakından takip ettiğini belirten Zeytinoğlu, TOBB camiası olarak her zaman Bartın Ticaret ve Sanayi Odası'nın yanında olduklarını ve gereken her türlü desteği vereceklerini belirtti.