Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu Toplantısına Katıldı.

Görüntülenme: 74 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Vali Nusret DİRİM başkanlığında İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu (İİMEK) 2018 yılı 1. dönem toplantısı Valilik Çeşm-i Cihan toplantı salonunda yapıldı.
Toplantıya Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Fazlı KÜÇÜK, Belediye Başkan Yardımcısı Hasan ARIHAN,  İl Özel İdaresi Genel Sekreteri İbrahim KAYIŞ, Bartın Üniversitesi Meslek Yüksekokulu Müdürü Yrd.Doç.Dr. Kıvanç BAKIR, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan ARSLAN, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mehmet ÇELEBİ, Bilim Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Birol CANGİ, Ticaret İl Müdür V. Serpil YÜZLÜ, Bartın TSO Başkanı Halil BALIK, Bakka Bartın Yatırım Destek Ofisi Koordinatörü Osman Bahadır KALECİK, İl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi Cemal CEYBEK, Bartın Kadınlar Dayanışma Derneği Temsilcisi Nilgün SABAN, Türkiye Sakatlar Konf. Temsilcisi Ferit KURULAN, Türk-İş Send. Konf. Temsilcisi Ertan KAYA, Hak-İş Send. Konf.Temsilcisi Zeki TÖNGÜR, TİS Temsilcisi İrfan BAYRAKTAR katıldı.
Toplantıda İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu 2017 faaliyet raporu, İŞKUR İl Müdürlüğü tarafından hazırlanan 2018 yılı mesleki eğitim planı ve kurs açma teklifleri, Denetim Kurulunun 2017 yılı faaliyetleri, İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılması teklif edilen Alan ve Bölüm ile Mesleki Eğitim kursları hakkında değerlendirmelerde bulunularak kursların açılması yönünde karar alındı.
Dilek ve temennilerin ardından toplantı sona erdi.