OSB'de Yalın Üretim Teknikleri Eğitimi verildi.

Görüntülenme: 52 Eklenme Tarihi: 30-01-2019

Bartın Organize Sanayi Bölge Müdürlüğü ve Bartın Ticaret ve Sanayi Odası işbirliğiyle Batı Karadeniz Kalkınma Ajansı teknik destek projesi kapsamında, imalat sektöründeki firmalara Yalın Üretim Teknikleri Eğitimi verildi. Bartın OSB Eğitim İnovasyon ve Test Merkezi'nde gerçekleştirilen eğitimlere Sanayiciler yoğun ilgi gösterdi.

Bu tür eğitimlerin çok önemli olduğunu söyleyen TSO Başkanı Halil Balık, üretimde hem zaman hem de kalite sürdürülebilirlik için atlanmaması gereken bir husustur. Sanayicilerimiz bu eğitime katılarak, üretimdeki kayıpları en aza indirerek ya da sıfırlayarak kaliteli bir ürün elde etmenin tekniklerini, daha az iş gücü, daha az malzeme, daha az ekipman ve daha az zaman kullanarak daha fazla değer elde etme ve müşteri beklentilerini daha fazla karşılamayı hedeflemişlerdir. Eğitimlerin verilmesine destek ve katkı sağlayan OSB Müdürümüz Oğuzhan Kasapoğlu'na ve Bakka Bartın Koordinatörü O.Bahadır Kalecik'e teşekkür ediyorum''dedi.

Eğitime katılanlara sertifikaları, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık tarafından verildi.