Meslek Komitesi Toplantıları Devam Ediyor.

Görüntülenme: 93 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

11 Meslek Komitesi'nin her ay yapılan olağan toplantıları odamızda yapılmaya devam ediyor.
3-5-6-9 ve 10. Komitelerinin toplantılarının ardından, 1-2-4-7-8 ve 9. Meslek Komitelerinin de Ağustos ayı toplantısı odamızda gerçekleştirildi.
TSO Başkanı Halil BALIK, toplantıya katılan üyelere teşekkür ederim. Toplantıya katılımların daha fazla olması farklı fikirlerin ve görüşlerin olması demektir. Yaşanan sıkıntılardan ancak toplantı yaparak istişare yaparak bilgimiz olabilir. Bizler sizlerin sıkıntılarını, problemlerini dinlemek ve çözüm bulmak için buradayız, sizlerin sözcüsü temsilcisiyiz. Odamıza gelerek her konuda bizlerle görüşebilirsiniz. Odamız üye odaklı çalışmaya, kalite standartlarında hizmet vermeye devam edecektir dedi''.
Üyelerin görüş ve önerilerinin ardından sektörlere ait durum değerlendirmesi yapıldı.