Mart ayı Meslek Komite toplantıları yapıldı.

Görüntülenme: 619 Eklenme Tarihi: 21-03-2019

Meslek Komite toplantıları Bartın Ticaret ve Sanayi Odası lokalinde yemekli olarak  gerçekleştirildi.

Toplantıya, Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, , Meslek Komite Başkanları ve üyeleri, Akademik Danışman Gül Güney ve oda genel sekreteri Ahmet İncekara katıldı.

11 Meslek Komite başkanı ve üyelerinin katıldığı toplantıda, Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan Arslan tarafından "İstihdam Seferberliği 2019" kapsamında sağlanan destekler hakkında bilgi sunuldu.

Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, İstihdam seferberliği 2019 programının ilk toplantısını geniş bir katılımla gerçekleştirdik. Şimdi ise meslek komite toplantılarımızda destek ve teşvikleri katılımcılarımıza anlatıyoruz. Üyelerimize ziyaretlerimizi sıklaştırarak ve ilgili kurum müdürlerimiz ile bilgilendirme toplantıları yaparak çalışmalarımızı hız kesmeden kararlılıkla devam ettireceğiz.
Bu tarihi istihdam teşviklerinden tüm üyelerimizin faydalanmasını istiyoruz. En az bir işsiz vatandaşımızı işe alarak hem işlerini geliştirsinler hem de ekonominin büyümesine katkıları olsun istiyoruz. ''dedi.

Toplantı, sektör sorunları ve çözüm önerilerinin görüşülmesiyle sona erdi.