KOSGEB BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKDAĞ'DAN TSO'YA ZİYARET.

Görüntülenme: 470 Eklenme Tarihi: 29-11-2019

KOSGEB BAŞKAN YARDIMCISI AHMET AKDAĞ'DAN TSO'YA ZİYARET.

Küçük ve Orta Ölçekli İşletmeleri Geliştirme ve Destekleme İdaresi Başkanlığı (KOSGEB) Başkan Yardımcısı Ahmet Akdağ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'ı makamında ziyaret etti.
Ziyarette KOSGEB Proje Yönetimi Dairesi Başkanı Ertuğrul Çetinkaya ve KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu'da yer aldı.
KOSGEB Başkan Yardımcısı Ahmet Akdağ ve beraberindeki heyeti TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı H.Sami Karakaş ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.
KOSGEB Başkan Yardımcısı Akdağ ve beraberindeki heyete nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür eden Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Ticaret ve Sanayi Odası ile KOSGEB´in sürekli diyalog içerisinde olduğunu ve istişare ederek çalışmalarını sürdürdüğünü, bundan da son derece memnun olduklarını dile getirdi.
KOSGEB kredi ve hibelerinin işletmeler ve girişimciler için can suyu gibi olduğunu ifade eden Başkan Halil Balık, üyelerimizin destek ve hibelerden faydalanması için yeni göreve başlayan Müdürümüz Gökhan Akdaoğlu ile istişare içindeyiz bilgilendirme toplantıları düzenliyoruz. Kendisinin Ankara KOSGEB Başkanlığı'nda uzun süreli iş deneyimi olmuş bu bilgi ve tecrübelerden faydalanmak isteriz. Nitelikli projeler üretebilmek için sürekli sahada ve hep birlikte istişare içinde olmamız gerekli''dedi.
Ziyaret, karşılıklı hediyelerin takdiminin ardından son buldu.