KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu'ndan iade-i ziyaret.

Görüntülenme: 112 Eklenme Tarihi: 11-06-2019

KOSGEB Başkanlığı'nda Kobi Uzmanı olarak görev yaparken Bartın Müdürlüğü'ne atanan Gökhan Akdağoğlu, Bartın TSO Başkanı Halil Balık ve Meclis Başkanı Adem Akpürçek'e iade-i ziyarette bulundu.
TSO Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarette KOSGEB Bartın Müdürü Gökhan Akdağoğlu'nu, TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara karşıladı.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren TSO Başkanı Halil Balık, TSO olarak kurumlar arası istişareyi çok önemsiyoruz, Kosgeb müdürümüz ile uyum içerisinde çalışacağız şeklinde ifade etti.  KOSGEB hibe, destek, girişimcilik projelerinin hazırlanması, Yurt Dışı Fuar organizasyonlarının daha da arttırılarak geliştirilmesi ve diğer KOSGEB desteklerinin oda üyelerine daha kapsamlı şekilde tanıtılması ve bildirilmesi konularında karşılıklı işbirliği içinde olacaklarını belirten Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, üyelerimizin faydasına yönelik yapılacak her türlü çalışmada birlikte hareket edeceğiz. Küçük ve orta ölçekli işletmelerimizin yaşadığı finansal sorunların farkındayız. Büyüme potansiyeline sahip, ancak yeterli finansmanı temin etmede sıkıntı yaşayan KOBİ’lerimiz için finansman temin etme mekanizmalarını çeşitlendirmek zorundayız. Bu sorunların giderilmesi ve çözüme kavuşturulması için yeni devlet destek ve teşviklerini tam anlamıyla bilmemiz gerekli. Bize sunulan imkanlardan faydalanmamız bizi daha iyi noktalara getirecektir. Kosgeb müdürümüze  yeni görev yerinde tekrar başarılar diliyor, ziyaretinden dolayı teşekkür ediyorum''dedi.