Haziran ayı meslek komite toplantıları yoğun katılımla gerçekleşti.

Görüntülenme: 118 Eklenme Tarihi: 26-06-2019

Bartın TSO Başkanı Halil Balık başkanlığında 11 Meslek grubunun komite toplantısı meslek komitesi başkanları ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşti. Aylık olarak yapılan meslek komitelerinin toplantılarında ortaya çıkan soruların ve sorunların çözümleri için neler yapıldığı anlatıldı. Toplantıya TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Üyeleri, 11 Meslek Komitesi Başkanı ve üyeleri ile oda genel sekreteri katıldı.

Meslek Komite Üyelerinin yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını yapan Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, meslek komite çalışmalarının farklı öneri ve çözümleri ortaya çıkardığını, bölgenin mevcut sorunlarını saptayabilmek ve bu doğrultuda projeler üretebilmek için, oda çalışmaları açısından büyük önem taşıdığını ifade etti.

Sorunlarımıza müşterek çözüm üretebilmek için gerçekleştirilen meslek komitesi toplantıları ve toplantı sonrasında hazırlanacak rapor ile kurum ve kuruluşlarla gerekli yazışmalar yapılacağını belirten Başkanı Halil Balık; öncelikle meslek komitesi toplantısına katılımlarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Odamız için son derece önem taşıyan meslek komitelerimizden odamıza gelen her türlü sorun ve çözüm önerisi, çözüme dayalı çalışmalar yapmamıza yardımcı oluyor. Bizler odayı temsil eden yöneticiler olarak değerli meslek komitelerimiz ile işbirliği ve fikir birliği içerisinde hareket etmek istiyoruz. Birlik ve beraberlik ruhuyla kent ekonomisinin etkin biçimde geliştirilmesi, istihdamın ve ihracatın artırılması, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine ve ilimize daha kaliteli hizmet vermeyi hedefliyoruz. Bu tek başımıza yapacağımız bir şey değil, bu hedeflerimize odamız işleyişine son derece önemli katkılarda bulunan meslek komitelerimiz ve istişare içerisinde olduğumuz kurumlarımız ile mümkün. Hem sektörümüzün hem de ilimizin sorunlarıyla ilgili ortak çözüm noktasında buluşmalıyız''dedi.

Toplantı Komite Üyelerinin sorun, şikâyet, istek ve temennilerinin ardından son buldu.