Görüntülenme: 317 Eklenme Tarihi: 23-03-2021

GIDA SEKTÖRÜNÜN SORUNLARI ELE ALINDI.

Kamu Üniversite Sanayi İşbirliği kapsamında Sanayi ve Teknoloji İl Müdürlüğü koordinasyonunda İlimiz Gıda Sektörünün sorunlarının çözümlerine yönelik KÜSİ toplantısı yapıldı.

Bartın Vali Yardımcısı Abdullah AKDAŞ’ın başkanlığında TSO Konferans salonunda yapılan toplantı, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık'ın ev sahipliğinde gerçekleşti.

KOSGEB Müdürü Gökhan AKDAĞOĞLU’nun moderatörlüğünde gerçekleşen toplantının açılış konuşmasını Vali Yrd.Abdullah AKDAŞ yaptı.

İlimiz de faaliyet gösteren gıda sektörünün daha önce belirlenmiş sorunlarına yönelik çözüm önerilerinin görüşüldüğü toplantıda, kurum amirlerinin ve firma yöneticilerinin talepleri dinlenerek fikir alışverişinde bulunuldu.

Toplantıya Vali Yrd.Abdullah AKDAŞ, Ticaret  ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK , İl Sanayi ve Teknoloji Müdürü Birol CANGI, İl Ticaret Müdürü Erhan ÖZCAN, OSB Müdürü Oğuzhan KASAPOĞLU, KOSGEB Müdürü Gökhan AKDAĞOĞLU, Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İNCEKARA , Kurum  Yetkilileri ile ilimiz gıda sektörü temsilcileri katıldı.

Toplantı soru ve cevap kısmının ardından son buldu.