Fazlı KÜÇÜK Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK’ı makamında ziyaret etti.

Görüntülenme: 120 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

İl İstihdam ve Mesleki Eğitim Kurulu toplantısına katılmak üzere ilimize gelen Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Fazlı KÜÇÜK, toplantı sonrası Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK’ı makamında ziyaret etti.

Ziyarette Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan ARSLAN, İl Esnaf ve Sanatkarlar Odası Temsilcisi Cemal CEYBEK ve Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı Ömer AĞARTAN hazır bulundu.

Halil BALIK, Çalışma ve İş Kurumu Genel Müdürlüğü Fon Yönetimi ve Aktüerya Daire Başkanı Fazlı KÜÇÜK’e Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürü Adnan ARSLAN ile işbirliği içerisinde olduklarını dile getirerek odaya yapmış olduğu ziyaretten dolayı teşekkür etti