Covid-19 Sonrası AB Türkiye’nin AB Değer Zincirindeki Yeri, Türk Kobileri İçin İş Fırsatları, Riskler, Zorluklar Ve Covid Sonrası E-Ticaretin Önemi

HABERLER

Görüntülenme: 168 Eklenme Tarihi: 05-07-2021

“Covid-19 Sonrası Türkiye’nin AB Değer Zincirindeki Yeri, Türk Kobileri İçin İş Fırsatları, Riskler, Zorluklar Ve Covid Sonrası E-Ticaretin Önemi“ konulu Kobi Çalıştayı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecektir.

Sayın Üyemiz,

Avrupa Ticaret ve Sanayi Odaları Birliği (EUROCHAMBRES) ile Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB – aynı zamanda EUROCHAMBRES üyesi) işbirliğinde yürütülen Türkiye- AB İş Dünyası Diyaloğu(TEBD) projesi kapsamında  7 Temmuz 2021 Çarşamba  günü saat 13:30’da “Covid-19 Sonrası Türkiye’nin AB Değer Zincirindeki Yeri, Türk  Kobileri İçin İş Fırsatları, Riskler, Zorluklar Ve Covid Sonrası E-Ticaretin Önemi“ konulu Kobi Çalıştayı Bartın Ticaret ve Sanayi Odası tarafından düzenlenecektir.

TEPAV Proje Koordinatoru, Ayşegül Taşöz Düşündere tarafından gerçekleştirilecek olan sunum sonrası salgın döneminde ihracatçı firmalarımızın yaşadığı problemler ve yeni dönemin oluşturduğu fırsatlar- tehditler hakkında anket uygulaması yapılacaktır.

Katılımın ücretsiz olduğu online çalıştaya tüm üyelerimiz davetlidir.
Bilgilerinize sunarız.

Saygılarımızla,

Kayıt yaptırmak için tıklayınız.