Çaycuma TSO'da İstişare Toplantısı Yapıldı.

Görüntülenme: 104 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Bartın, Zonguldak, Devrek, Alaplı ve Kdz. Ereğli Ticaret ve Sanayi Odalarının Yönetim Kurulu Başkanları, Meclis Başkanları ve Genel Sekreterlerinin katılımı ile Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'nın ev sahipliğinde istişare toplantısı gerçekleştirildi.
Çaycuma Ticaret ve Sanayi Odası'nda yapılan toplantıya, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK, Meclis Başkanı Adem AKPÜRÇEK ve Genel Sekreter Ahmet İNCEKARA katıldı.
Toplantı da, Bölgenin genel sorunları konuşulurken odalar arası projelerde görüşüldü. Toplantı sonrası önce Filyos Liman Sahası'na geçildi ve Proje Müdürü H. Melik Korukluoğlu'ndan limanla ilgili bilgi alındı. Heyet daha sonra Zonguldak Havaalanına geçerek Havaalanı Müdürü Hasan Özşahin'den çalışmalar hakkında bilgi edindi.
Konuyla ilgili olarak bir açıklama yapan Yönetim Kurulu Başkanımız Halil Balık "Zonguldak, Çaycuma, Ereğli, Alaplı ve Devrek TSO yönetim kurulu başkanları , meclis başkanları ve genel sekreterleri bir araya gelerek hem bölgemize dair güncel konular ile ilgili fikir alışverişinde bulunduk hem de Filyos Limanı inşaat alanı ve Havaalanımızı ziyaret ederek gelişmeler hakkında bilgi aldık. Bu tip toplantıların bölgemizin temel sorunlarının çözümü için de son derece faydalı olacağını düşünüyorum. Davetlerinden ötürü Çaycuma TSO yönetim kurulu başkanına ve ekibine teşekkür ediyorum, bu tür toplantıları daha sık yapmalıyız, istişare ortamları oluşturmalıyız. Ancak o zaman güzel ve başarılı işlere imza atabiliriz''dedi.