Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Sayın Dr. Faruk Özlü den Ticaret ve Sanayi Odası'na Ziyaret.

Görüntülenme: 98 Eklenme Tarihi: 30-07-2018

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü, bir dizi programa katılmak üzere Bartın'a geldi.

Bakan Özlü önce Ticaret ve Sanayi Odası'na ziyarette bulunarak iş adamları ile bir araya geldi. Bakan Özlü'ye Oda ziyaretinde, Bartın Valisi Nusret Dirim,  Adalet ve Kalkınma Partisi Bartın Milletvekili Av.Yılmaz Tunç, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun, İl Genel Meclisi Başkanı Kenan Dursun ve AK Parti İl Başkanı Turhan Kalaycı eşlik etti.

Bakan Özlü yaptığı açıklamada, Organize Sanayi Bölgesini genişletiyoruz. Mevcut OSB’nin yanına bir OSB daha ilave ediyoruz. Bu projemizle ilgili kamulaştırma ve alt yapı çalışmalarımız tüm hızıyla sürüyor. Bakanlık olarak bütün desteğimizi vereceğiz. Gerekli kaynağı temin edeceğiz. Şimdiden hayırlı olsun diyen Bakan Özlü, TSO Başkanı Halil BALIK ve yeni yönetime de başarı dileklerinde bulundu.

TSO Başkanı Halil Balık, sizlere çok teşekkür ediyoruz yoğun programınızdan vakit ayırarak odamıza gelmeniz bizleri sevindirmiş ve onurlandırmıştır. Sizinde bahsettiğiniz gibi bir çok yatırımcı Organize Sanayi Bölgesi'nin kumalaştırma çalışmalarının bitmesini bekliyor. Bölgemizi yatırımcıya açabilmemiz için 2.Organize Sanayi Bölgesine ihtiyacımız var, sizin desteğiniz ile inşallah bu ihtiyacımızı da gidereceğiz''dedi.

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Dr.Faruk Özlü, TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yrd.Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Sayman Üye M.İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi S.Cem Yıldız, Meclis Üyeleri Alperen Yazıcı, Hüseyin Çalıkoğlu, Feridun Çavuşoğlu ve Hasan Ufuk tarafından karşıladı.

Ziyaret sonunda Bakan Dr.Faruk  Özlü'ye, Başkan Halil Balık tarafından hediye takdim edildi.