Belediye Başkanı Cemal Akın'dan Odamıza Ziyaret.

Görüntülenme: 87 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Belediye Başkanı Cemal Akın, TSO Başkanı Halil Balık, yönetim ve meclis üyelerini ziyaret etti.
Ziyarete, Milliyetçi Hareket Partisi Bartın Milletvekili Adayı Op.Dr. Orhan Kırşanlı, İl Başkanı Ercüment Özçelik, Merkez İlçe Başkanı Murat Demir, Belediye Başkan Vekili Hüseyin Fahri Fırıncıoğlu, Belediye Başkan Yardımcısı Hüseyin Taner Çetin ve teşkilat üyeleri katıldı.
Belediye Başkanı Cemal Akın, Bartın Ticaret ve Sanayi Odamız ile her zaman birlik ve beraberlik içinde çalışmalarımıza devam ettik. Bizlerin tek gayesi halkımıza daha iyi hizmet sunabilmek. Bunun içinde aynı birliktelik ile istişareli şekilde çalışmaya devam edeceğiz. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sayın Halil Balık, yönetim kurulu üyeleri ve oda çalışanlarına  başarılar diliyorum” dedi.
TSO Başkanı Halil Balık, ziyaretlerinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirerek Yönetim ve Meclis üyelerimiz adına sizlere teşekkürlerimizi sunuyorum. Bizler her zaman ilimiz ve ülkemiz için faydalı olabilecek her projede olmaya hazırız'' dedi.
Misafirler, TSO Başkanı Halil Balık, Başkan Yrd.Fatih Mehmet Kanbur, Başkan Yrd.H.Sami Karakaş, Sayman Üye M.İlker Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyeleri G.Gülin Aldatmaz, Keramettin Şenkal,S.Cem Yıldız, Meclis Üyeleri, Özcan Yaz, Faruk Arabacıoğlu, Sertaç Şimşek ve Feridun Çavuşoğlu tarafından karşılandı.