Belediye Başkanı Cemal Akın'a hayırlı olsun ziyareti.

Görüntülenme: 294 Eklenme Tarihi: 10-05-2019

Belediye Başkanı Cemal Akın'a hayırlı olsun ziyareti.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri 31 Mart Mahalli İdareler Yerel Seçimlerinde Belediye Başkanı seçilen Cemal Akın’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Makam odasında gerçekleşen ziyarette Bartın Ticaret ve Sanayi Odası heyetini, Belediye Başkanı Cemal Akın ve Belediye Başkan Yardımcısı Necmi Balık karşıladı.
Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Başkan Cemal Akın'a hayırlı olsun temenninde bulunarak başarılar dilediler. Nazik ziyaretleri ve güzel temennileri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Cemal Akın, 10 yıllık görev süresinde olduğu gibi 3. Döneminde de tüm kurum ve kuruluşlarla birlik ve beraberlik içinde çalışacaklarını söyledi.
Ziyarete TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, H.Sami Karakaş ve Yönetim Kurulu Üyesi S.Cem Yıldız katıldı.