Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir BOZDAĞ ilimize ziyarette bulundu.

Görüntülenme: 73 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir BOZDAĞ, bir dizi programa katılmak üzere hafta sonunda İlimizi ziyaret etti.

İlimize karayolu ile gelen  Başbakan Yardımcısı Sayın Bekir BOZDAĞ,   Vali Nusret DİRİM, Ak Parti Milletvekili Av. Yılmaz TUNÇ, Belediye Başkanı Cemal AKIN, Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN, İl Jandarma Komutanı J.Kd.Alb. Yavuz Selim KAPANCI, İl Emniyet Müdürü Ogün VURAL, Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil BALIK ile ilimiz  protokol üyeleri tarafından karşılandı.

Yöresel kıyafetli çocukların çiçek takdimiyle karşılanan Başbakan Yardımcısı BOZDAĞ ilk olarak Bartın Kültür Merkezinde gerçekleştirilen Siyaset Akademisi açılış programına katıldı.

Ardından Vali DİRİM ile ilimiz protokol üyeleri ile birlikte Amasra İlçemize geçen Başbakan Yardımcısı BOZDAĞ vatandaşlarla bir süre  sohbet etti. Amasra Müzesi’ni gezen  ve  Müzede yer alan eserlerle ilgili bilgi alan Başbakan Yardımcısı BOZDAĞ’a Vali DİRİM tarafından tablo takdim edildi.

Başbakan Yardımcısı BOZDAĞ daha sonra Bartın Üniversitesi Yazıcılar Kampüsü yanında yükselen,  tamamlandığında Batı Karadeniz Bölgesinin en büyük camilerinden biri olacak olan 5 bin kapasiteli Fatih Sultan Mehmet Camii'sinde incelemelerde bulundu. Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı ayrıca Fatih Sultan Mehmet Camii Yaptırma Derneği Başkanı olan Halil BALIK Başbakan Yardımcısı BOZDAĞ’a camii hakkında bilgi aktardı.

Bartın Valisi Nusret DİRİM, Başbakan Yardımcısı BOZDAĞ’ı ilimizde ağırlamaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek uğurladı.