Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun'dan Bartın TSO Yönetimine Hayırlı Olsun Ziyareti.

Görüntülenme: 89 Eklenme Tarihi: 16-08-2018

13 Nisan 2018 tarihinde yapılan oda organ seçimlerinde TSO Başkanı seçilen Halil Balık, Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerine Bartın Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun ve Üniversite Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Karadağ ziyarette bulundu. Yeni göreve gelen üyeleri tebrik eden Rektör Uzun, Üniversite Sanayi işbirliğinin önemine değindi.
Ziyarette TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Yönetim Kurulu Üyeleri Sami Karakaş, Keramettin Şenkal, Fatih Mehmet Kanbur, Meclis Üyeleri Hüseyin Çalıkoğlu, Faruk Arabacıoğlu, Hasan Ufuk, Alperen Yazıcı, Feridun Çavuşoğlu hazır bulundu.
Ziyaretinden dolayı Rektör Uzun'a teşekkür eden TSO Başkanı Halil Balık, ilimizin kalkınması için TSO olarak Üniversite işbirliği önceliklerimiz arasındadır, sizlere her zaman destek olmaya devam edeceğiz'' dedi.