Bartın TSO'dan Kan Bağışı Kampanyası.

Görüntülenme: 548 Eklenme Tarihi: 31-01-2020

Bartın TSO'dan Kan Bağışı Kampanyası.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası ve Türk Kızılay'ı işbirliğiyle Kan Bağışı Kampanyası düzenlendi.
''Kan Acil Değil, Sürekli İhtiyaçtır'' sloganıyla Bartın Ticaret ve Sanayi Odası hizmet binasında gerçekleştirilen bağış kampanyasına TSO Yönetimi, Meclis Üyeleri ve oda üyeleri bağışta bulundu.
Kan Bağışlamanın önce insanlık sonra vatandaşlık görevi olduğunu dile getiren Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, oda olarak üyelerimize yönelik faaliyetlerimizin dışında toplum yararına olan diğer projelerde de yer almanın çok önemli olduğunu belirtti.
Kan bağışının özellikle insan hayatına etkisinin farkındayız diyen Başkan Halil Balık, proje ve etkinlikler arasında çok ayrı bir yer ve öneme sahip olan kan bağışının bir hayat kurtarabileceğini biliyoruz.
Bu nedenle toplumda bir farkındalık oluşturmak Kan bağışının önemini vurgulamak üzere 2. kez Kan bağışı etkinliği düzenledik. Kan bağışı organ bağışı kadar önemlidir. Kan verip bir hayat kurtarmanın manevi değeri hiç bir şeyle ölçülemez. Katılan her kesimden herkese çok teşekkür ediyoruz''dedi.