BARTIN TSO YÖNETİMİ HEM MASKE DAĞITIYOR HEMDE ÜYELERİNİN SIKINTILARINI DİNLİYOR.

Görüntülenme: 49 Eklenme Tarihi: 14-05-2020

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, Koronavirüs salgını önlemleri kapsamında kullanılması zorunlu hale getirilen maske dağıtımı aralıksız devam ediyor.
Oda Yönetimi tarafından tedarik edilen 70.000 adet maskenin TSO üyelerine ulaştırılması kademeli olarak devam ediyor.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık’ın da katıldığı ücretsiz maske dağıtımı Bartın toptancılar sitesinde devam ediyor. Maske dağıtımına Bartın TSO Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Meclis Üyeleri Feridun Çavuşoğlu ve Serkan Aldatmaz ile Bartın TSO Genel Sekreteri Ahmet İncekara eşlik ettiler.
Maskeleri en hızlı şekilde ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz
Bartın Ticaret Odası Başkanı Halil Balık 70 bin adet maskenin dağıtımıyla ilgili açıklamasında, “Tüm dünyayı etkileyen Koronavirüs salgının şehrimizdeki etkilerini azaltmak ve en az etkiyle atlatmak için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz. Ülkemizin salgınla mücadelede dünya ülkelerine oranla çok daha başarılı bir tablo çizdiğini görüyoruz. Bu sürece bizlerde destek olabilmek adına elimizden geleni yapıyoruz. Son olarak Bartın TSO Odası olarak imkanlarımız dahilinde temin ettiğimiz 70 bin adet maskenin dağıtımına kademeli olarak başladık. Şehrimizde kullanılması zorunlu hale getirilen maskeleri üyelerimize en hızlı şekilde ulaştırmanın gayreti içerisindeyiz.” Dedi.

Üyelerimizin yaşadıkları sıkıntıları da dinliyoruz
Tedarik edilip dağıtımına başlanan maskelerin 3 katlı ,telli ve ISO belgeli tamamen steril ortamda üretilmiş maskeler olduğunu da kaydeden Başkan Balık, “Tedarik ettiğimiz ve dağıtımına başladığımız maskeler 3 katlı cerrahi maske özelliğine sahip. ve her biri steril ortamda üretilmiş maskeler. Bu maskelerin tedariği noktasında Ticaret Sanayi Odaları arasındaki işbirliğini kullandık. Gaziantep Ticaret ve Sanayi Odası ile yaptığımız diyaloglarla da maske teminini sağladık. Maskelerimizi dağıtırken üyelerimizin bu zorlu günlerde yaşadıkları sıkıntıları da dinliyoruz. Bu sıkıntıların gerek Valilik, gerekse yerel yönetimler bazında ilgili kurum ve kuruluşlara iletilmesini sağlıyoruz. Bizim de üzerimize düşen konular olduğunda gereğini yapıyoruz.” Dedi.

Yarında görevimizin başında olacağız
Başkan Balık açıklamasının son kısmında devlet yetkililerinin ve uzmanların evde kal çağrılarının salgının etkisini azaltma noktasında büyük önem taşıdığına değinerek, “Tüm dünyada etkisini gösteren koronavirüs salgını nedeniyle yetkililerin ve uzmanların evde kal çağrıları büyük önem taşıyor. Çalışmasını sürdüren işletme ve işyerlerinde de salgından korunmak için gerekli önlemler alınıyor. Devletimizin tüm birimleri görev başında. Bartın Valiliğimiz koordinesinde çalışmalar planlı bir şekilde sürüyor. İnanıyoruz ki salgınla mücadeleyi çok başarılı bir şekilde tamamlayacağız ve yeniden güzel günlerde bir araya geleceğiz. Bartın TSO olarak süreci en az etkiyle atlatmak adına üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmek üzere bizler bugün olduğu gibi yarında görevimizin başında olacağız.” Diye konuştu.