BARTIN TSO ULUS'TA FAALİYET GÖSTEREN ÜYELER İLE BİR ARAYA GELDİ.

Görüntülenme: 109 Eklenme Tarihi: 14-10-2019

BARTIN TSO ULUS'TA FAALİYET GÖSTEREN ÜYELER İLE BİR ARAYA GELDİ.

Ulus ve çevresinde faaliyet gösteren üyelere yönelik yapılan kahvaltılı istişare toplantısı hafta sonu Ulus ilçesinde gerçekleştirildi.

Ulus Doğa Park Otel'de gerçekleşen istişare toplantısına TSO Başkanı Halil Balık, SGK İl Müdürü Ekrem Öztekneci, KOSGEB Müdürü Gökhan Akdağoğlu, Yönetim Kurulu Üyeleri M.İlker Yıldırım, S.Cem Yıldız, Meclis Üyeleri Feridun Çavuşoğlu, Faruk Arabacı, Hüseyin Çalıkoğlu, Alperen Yazıcı, Erkan Eroğlu, Hasan Ufuk, Bayram Kireç, Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara ile Ulus ilçesinde faaliyet gösteren üyeler katıldı.

Toplantı öncesi, katılımcılarla birlikte atıl durumdayken Ulus Belediyesi ve BAKKA işbirliğiyle hayata geçirilen Ulus Doğa Park Otel gezilerek Otel hakkında bilgi alındı. Ardından İstişare toplantısı için kahvaltı salonuna geçildi.

Toplantının açılış konuşması yapan TSO Başkanı Halil Balık, Kurum Müdürlerine, Meclis ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Ulus'da faaliyet gösteren üyelere toplantıya katılımlarından dolayı teşekkür etti.

Göreve geldikleri ilk günden itibaren Meclis ve Yönetim Kurulu üyeleri ile her zaman üyelerin sorunlarına yönelik çözüm bulmaya ve kendileri ile iletişim halinde olmaya çalıştıklarını söyleyen TSO Başkanı Halil Balık, Ulus'ta düzenlediğimiz toplantının ardından diğer ilçelerimizde de aynı istişare toplantıları düzenlemeye ve üyelerimiz ile buluşmaya devam edeceğiz dedi.

Başkan Halil Balık, bugün burada yaptığımız istişare toplantısının asıl amacı sizlerle bir araya gelmek, sorunlarınızı dinleyerek çözüm bulma noktasında hep birlikte istişarede bulunmak. Bizlere yoğun iş temponuzdan vakit ayırdığınız için sizlere Yönetim Kurulum ve Meclisim adına tekrar teşekkür ediyorum. Ayrıca SGK İl Müdürümüz ve KOSGEB Müdürümüz bugün bizlerle olacak. Devlet destekleri ve teşvikleri konusunda bilgiler aktaracaklar aklınıza takılan sorularınız varsa hep birlikte cevaplamaya çalışacağız''diye belirtti.

Toplantıda katılımcılara,Yönetim Kurulu faaliyetleri, oda da gerçekleştirilen ve halen çalışmaları süren projeler, KOSGEB ve SGK teşvik ve destekleri hakkında bilgiler aktarıldı.

Toplantının ardından Ulus ilçesinde faaliyet gösteren oda üyesi Ulusan Mobilya İmalat Paz.San.ve Tic.Ltd.Şti.'ne ziyarette bulunuldu.