Bartın TSO Türk Standartları Enstitüsü Belge Yenileme sürecini başarıyla tamamladı.

Görüntülenme: 222 Eklenme Tarihi: 28-05-2019

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası, Türk Standartları Enstitüsü denetçisi Ertuğrul Altındağ tarafından yapılan Belge yenileme tetkikini başarıyla tamamladı.
Denetim sürecini değerlendiren Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Belge yenilemeyle ilgili sürecin içinde olmaya çalışıp, olumlu olumsuz yönlerimiz her neyse onları gözden geçirme fırsatımız oldu. Eksiklerimizi hızla tamamlayıp, daha iyisi için çalışacağız. Hedefimiz her zaman üyelerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet sunmak.TSE denetçisi Ertuğrul Altındağ'a ve emeği geçen personellerimize teşekkür ediyorum''dedi.
Belge yenileme sürecinde, sistemin geneli, süreçler, performans göstergeleri ile yıllara göre gerçekleşen hedefler ve Akreditasyon gereklerine ilişkin detaylar incelendi.
Belge yenileme tetkikinde Yönetim Kurulu Başkanı Halil Balık, Genel Sekreter Ahmet İncekara ile Kalite ve Akreditasyon sorumlusu Muratcan Ekmekci hazır bulundu.