BARTIN TSO MECLİS ÜYELERİ TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI.

Görüntülenme: 243 Eklenme Tarihi: 23-09-2019

BARTIN TSO MECLİS ÜYELERİ TOBB BİLGİLENDİRME SEMİNERİNE KATILDI.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve Meclis Üyeleri Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği'nin ev sahipliğinde düzenlenen Meclis Üyeleri Bilgilendirme Seminerine katıldı.
TOBB İkiz Kulelerde 20-22 Eylül 2019 tarihlerinde yapılan bilgilendirme seminerine Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkan Yardımcısı Özcan Yaz, Meclis Katip Üye Alperen Yazıcı, Meclis Üyesi Faruk Arabacıoğlu, Meslek Komitesi Üyesi Ömer Ağartan ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.
Gerçekleştirilen seminerde açılış konuşmasını Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genel Sekreteri Mustafa Saraçöz yaptı. Katılımcılara başarılar dileyen Saraçöz seminerde, TOBB’un kurumsal yapısı ve iştirakleri hakkında bilgi verdi.