BARTIN TSO KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ

Görüntülenme: 29 Eklenme Tarihi: 10-01-2019

BARTIN TSO KADIN VE GENÇ GİRİŞİMCİLER KURULU İCRA KOMİTESİ SEÇİMLERİ 27 ŞUBAT 2019 ÇARŞAMBA GÜNÜ SAAT 10:00-16:00 SAATLERİ ARASINDA GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. KATILMAK İSTEYEN ÜYELERİMİZE DUYURULUR.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) koordinasyonunda, TOBB’a bağlı Oda ve Borsalarda, TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulu ve TOBB İl Genç Girişimciler Kurulu için seçim süreci başlamıştır.
TOBB İl Kadın Girişimciler Kurulları ile TOBB İl Genç Girişimciler Kurullarına üyelik başvuruları başladı.
Oda yönetim kurulu tarafından onaylanan üyelik başvuruları, en geç 25 Ocak 2019 tarihine kadar TOBB Girişimcilik Bilgi Sistemi’ne yüklenecektir.
. İcra Komitesi seçimleri ise 27 Şubat 2019 Çarşamba günü saat 10:00-16:00 saatleri arasında gerçekleştirilecektir.

TOBB İl Kadın ve İl Genç Girişimciler Kurullarına üye olacak girişimcilerin, ticaret siciline kayıtlı, gerçek kişi tacir veya tüzel kişilerin ortağı, yönetim kurulu üyesi, yöneticisi, genel müdürü veya murahhas azası olması gerekiyor. Ayrıca, o ilde bulunan bir fakülte, yüksekokul ya da enstitüde görev yapan akademisyenler ve girişimcilik konusunda çalışmalar yürüten üniversite öğrencileri ile birlikte toplum nezdinde saygınlık uyandıran diğer gerçek kişiler de belirlenen kontenjan ölçüsünde kurul üyesi olabilmektedir.

TOBB Girişimcilik Kurullarının Kuruluş ve Çalışma Esasları ile üyelik başvuru formuna  http://www.tobbgirisimcilik.org.tr/   adresinden ulaşılabilir.
Bilgilerinize önemle sunulur.