BARTIN TSO KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARINDA.

Görüntülenme: 669 Eklenme Tarihi: 09-12-2019

BARTIN TSO KADIN GİRİŞİMCİLER KURULU TÜRKİYE KOOPERATİFLER FUARINDA.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu 5-8 Aralık 2019 tarihlerinde Ankara Ticaret Odası Congresium Fuar Merkezi’nde düzenlenen Türkiye Kooperatifler Fuarına katıldı.
Türkiye'nin her yerinden 160'tan fazla başarılı kooperatif ve kooperatif üst kuruluşunun ürün ve hizmetinin tanıtılacağı fuar'a Bartın'ı temsilen Bartın TSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş Al, Başkan Yardımcısı Süheyla Balık, Kurul Üyeleri Türkan Aydın, Aynur Göktepe Kaya, Leyla Bayraktar, Alev Tozoğlu, Ümran Bayraktar, Ticaret İl Müdürü Serpil Yüzlü ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.
Fuar'da sadece kooperatifler değil, kooperatifçilikle ilgili kamu kurum ve kuruluşları, kooperatifçiliğe destek sağlayan bankalar, özel sektör ve sivil toplum kuruluşları, perakende sektörünün temsilcileri, önde gelen elektronik ticaret firmaları da yer aldı.
Kooperatifler fuar boyunca, Türkiye'nin önde gelen e-ticaret firmalarının temsilcileri ile ikili görüşmeler yaparak, ürünlerini modern çağın ticaret ağında pazarlama imkanlarını ve tekniklerini değerlendirdi.