Bartın TSO İstihdam Seferberliği 2019 için ziyaretlere başladı.

Görüntülenme: 117 Eklenme Tarihi: 19-03-2019

İstihdam Seferberliği 2019 programı kapsamında Bartın ilinde faaliyet gösteren ve çok sayıda kişiye istihdam sağlayan Rimaks Tekstil Fabrikasına Ticaret ve Sanayi Odası yönetimi ziyarette bulundu.

Ziyarete Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Başkan yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, Halil Sami Karakaş katıldı.

Konukları karşılayan Rimaks Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Müdürü Ergin Gök ve İnsan Kaynakları Müdürü Yunus Kurtuluş, gelen heyete fabrikanın üretimi ve çalışmaları hakkında bilgi aktardı.

Bartın'da tekstil sektörü üzerine üretim yapan ve yaklaşık 800 kişiye istihdam sağlayan Rimaks Tekstil Fabrikası'nın yıllardır kararlı ve istikrarlı duruşuyla ilimize önemli katma değer sağladığını söyleyen TSO Başkanı Halil Balık, 4 bin metrekare üzerine yeni ilave açılacak alanında yeni istihdam yaratacağını belirtti. Başkan Halil Balık, bugün burada olmamızın ve ziyaretimizin sebebi tüm ülkede başlatılan İstihdam Seferberliği 2019 projesi, geçen yıllarda olduğu gibi bu yılda Rimaks Tekstil Ürünleri Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi olarak istihdama ve ekonomimize önemli katkıları olacağına eminiz. Bartın Ticaret ve Sanayi Odası olarak bizde kendilerinin her zaman yanlarında her konuda destek olmaya devam edeceğiz. Üretime yönelik bu gibi firmalar olduğu sürece inşallah ne ekonomimiz ne de ülkemiz olumsuz hiç bir şeyden etkilenmeyecek. Yaşanan küresel ekonomik dalgalanmanın etkilerini kısa sürede atlatacağız''dedi.
Karşılıklı görüş alışverişinin ardından ziyaret sona erdi.