Bartın TSO Heyeti Batı Karadeniz Yapı Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda.

Görüntülenme: 230 Eklenme Tarihi: 19-07-2019

Bartın TSO Heyeti Batı Karadeniz Yapı Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek ve beraberindeki heyet, Zonguldak'ın Çaycuma İlçesinde bu yıl 3'cüsü gerçekleştirilen Batı Karadeniz Yapı Mobilya ve Dekorasyon Fuarı açılış törenine katıldı.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın katılımıyla gerçekleşen açılışa, Zonguldak Valisi Erdoğan Bektaş, Bartın Valisi Sinan Güner, AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Polat Türkmen, Çaycuma Kaymakamı Serkan Keçeli, Gökçebey Kaymakamı Mehmet Ali Uzun, Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, AK Parti Bartın İl Başkanı Turhan Kalaycı, Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Zonguldak TSO Başkanı Metin Demir, Çaycuma TSO Başkanı Zekai Kamitoğlu, siyasi parti ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri, daire müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Bartın TSO Başkanı Halil Balık, Oda Meclis Başkanı Adem Akpürçek, Meclis Üyeleri Hüseyin Çalıkoğlu, Faruk Arabacıoğlu, Hasan Ufuk, Meslek Komitesi Üyesi Ömer Ağartan ve Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara açılışın ardından stantları gezerek bilgiler aldılar.

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık yaptığı açıklamada “18-21 Temmuz tarihleri arasında düzenlenen Batı Karadeniz 3. Yapı ve Mobilya Fuarına Bartınlı iş insanlarımız katılım sağlayarak stantlar açtılar. Öncelikle her bir iş insanlarımızı bu girişimci ruhları için tebrik ederim. Fuarlar hem ürün ve hizmet tanıtımı hem de yeni nesil teknoloji ve hizmetleri tanımak ve tanıtmak için en önemli etkinliklerden biridir. Fuarın Çaycuma ilçesine açılması hem Bartın hem Karabük hem de Zonguldak için büyük önem arz ediyor.  Düzenlenen fuarda merkezi Bartın olan firmamızın da yer alması ve Bartın ilimizin de adının geçmesi bizim için büyük önem taşımakta. Bartınlı firmaların Stantları yerli ve yabancı ziyaretçiler tarafından büyük ilgi görmekte ve bu da bizim için gurur kaynağı olmaktadır.

Bizlerde Bartın Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu olarak bu tür fuarların ilimizde açılması için yoğun çaba sarf ediyoruz. Fuar alanı oluşturmak adına birkaç arsa üzerinde taleplerimiz oldu. Eğer taleplerimiz olumlu sonuçlanırsa Batı Karadeniz’in en büyük fuar alanını kurmak için çalışmalara başlayacağız.” dedi.