Bartın TSO'dan Üyelerine Etkili Yönetim Becerileri konulu eğitim semineri.

Görüntülenme: 88 Eklenme Tarihi: 08-03-2019

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Etkili Yönetim Becerileri konulu eğitime ev sahipliği yaptı.
Yrd.Doç.Dr.Cengiz Tavukçuoğlu tarafında Bartın Ticaret ve Sanayi Odası üyelerine verilen eğitim semineri yoğun bir katılımla gerçekleştirildi.
Bartın TSO toplantı salonunda düzenlenen seminere, TSO Başkanı Halil Balık, Başkan Yardımcıları Fatih Mehmet Kanbur, Halil Sami Karakaş, Yönetim Kurulu üyeleri  G.Gülin Aldatmaz, Keramettin Şenkal, S.Cem Yıldız, Meclis üyeleri Özcan Yaz, Faruk Arabacıoğlu, Feridun Çavuşoğlu, Alperen Yazıcı, Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Gülsüm Karakaş, KGK Üyeleri, OSB Müdürü Oğuzhan Kasapoğlu,oda genel sekreteri Ahmet İncekara ile oda üyeleri katıldı.
Seminere katılan TSO Başkanı Halil Balık, üyelerimizden gelen talepler doğrultusunda bu gibi eğitim seminerleri düzenlemeye devam edeceğiz. Bu gün değerli bir hocamızı üyelerimiz ile bir araya getirdik, bunun mutluluğu içerisindeyiz''dedi.
Eğitirken eğlendirmeyi amaçladığını söyleyen Cengiz Tavukçuoğlu'nun eğitimi tüm gün sürerken, katılımcıların da büyük beğenisini topladı.