Bartın TSO'dan KOSGEB Müdürüne ziyaret.

Görüntülenme: 174 Eklenme Tarihi: 22-05-2019

Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve Yönetim Kurulu Üyeleri KOSGEB Bartın Müdürlüğü'ne atanan Gökhan Akdağoğlu'nu ziyaret etti.
Bartın Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Halil Balık ve beraberindeki heyet KOSGEB Başkanlığı'nda Kobi Uzmanı olarak görev yapan ve sonrasında Bartın Müdürlüğü'ne atanan Gökhan Akdağoğlu'na başarılar diledi. KOSGEB Başkanlıkta çalışmış deneyimli birinin ilimize atanmasından memnuniyet duyduklarını dile getiren Başkan Halil Balık, KOSGEB Bartın Müdürlüğü ile bir çok ortak projeye imza attıklarını belirterek, bundan sonrada işbirliklerinin artarak devam edeceğini söyledi.
Ziyarete TSO Başkanı Halil Balık, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Fatih Mehmet Kanbur, Yönetim Kurulu Üyesi S.Cem Yıldız ile Oda Genel Sekreteri Ahmet İncekara katıldı.